Дякуємо,   Небайдужі серця 💙💛!

У повітрі пахне свіжою випічкою, весело дзеленчать дзвоники, а від щирих посмішок стає не по-зимовому тепло. Саме така атмосфера панувала 22 грудня на благодійному різдвяному ярмарку, який проходив у Багатському, Павлівському старостинських округах та в смт Новопокровка. 
  Благодійний Різдвяний ярмарок стає вже доброю традицією в нашій громаді і барвистим передвісником Новорічних свят.
  «Різдво – це час дива, сповнений віковими традиціями, які особливо сьогодні вкрай важливо берегти. Незважаючи на складний час, коли немає світла, немає тепла, а над головами летять ракети, ми об'єднали всіх мешканців громади. Віримо, що обов’язково зігріємось теплом наших сердець, адже саме такі справи об’єднують громаду та наближають довгоочікувану Перемогу.
  На ярмарку представили надзвичайно широкий асортимент продукції: сир, мед, олія, пампухи, різдвяні кекси, смажена та печена риба, мариновані качки із яблуками для запікання і багато іншого, а також безліч патріотичних та новорічних сувенірів. Атмосфера ярмарку так зачаровувала, що і «продавці» і "покупці" відчували особливе піднесення, розуміючи, що  вони, таким чином надають посильну допомогу нашим незламним воїнам.
    До благодійного ярмарку долучилося безліч людей, які зробили свій внесок до спільної мети – Перемоги! Зокрема, вихованці закладів освіти принесли на ярмарок власноруч виготовлені вироби та м’які іграшки. Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення благодійного аукціону. І, звичайно, всім, хто придбавши лоти, долучився до допомоги нашим захисникам! 
Разом – ми Сила! 
 
За підсумками благодійного ярмарку та аукціону у Багатському старостинському окрузі було зібрано кошти в сумі 28371, з них
 - аукціон - 14 000 грн,
 - ярмарок - 14 371 тис грн..
  
У Павлівському старостинському окрузі 5010 грн, з них
- аукціон - 1000 грн, 
- ярмарок - 4010.

 Потім дійство відбувалося у центрі громади -смт Новопокровка.

Зібрано для наших воїнів кошти у сумі 39650
- аукціон - 21 650,
- ярмарок - 18 000 грн. 
 Наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїй армії та Україні! Наближаємо Перемогу разом! 
Все буде Україна! 
У єдності - наша сила!

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.