Зимовий ранок - незвичайно красивий, особливо в ясний сонячний день. Рано вранці на гілках дерев ще видно блискучий, дивно красивий іній. Дерева стоять ніби прикрашені сріблом, немов зачаровані Сніговою королевою. Але як тільки вигляне сонце, картина зміниться, срібло перетвориться в іскристі і мерехтливі діаманти. Саме таким чарівним зимовим ранком Іверський старостинський округ першим зустрічав естафету благодійних заходів «З вірою в Перемогу та Різдвяне диво», ініційованих Новопокровською  селищною радою та ГО «Об’єднання громадян «Світочі», що проводяться напередодні Різдвяних і Новорічних  свят в рамках фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення».

У невеличкому селі Ганно - Мусіївка у приміщенні місцевого клубу та у приміщеннях Миропільської початкової школи, Іверської гімназії  зібрались мешканці, всі небайдужі серця округу на різдвяний благодійний ярмарок «З вірою в Перемогу» та благодійний аукціон «Янголи миру для захисників».,  щоб допомогти воїнам-землякам даруючи свій час, пожертви чи талант, і все це - для здійснення спільної мети - наближення ПЕРЕМОГИ.

З вітальними словом до усіх звернулася Людмила МУРКОВИЧ, селищний голова Новопокровської селищної ради, подякувавши усім присутнім за підтримку та кожному зокрема, хто долучився до організації ярмарку, наголосивши, що допомога для українського війська сьогодні надзвичайно важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці в тилу ми здобудемо спільну перемогу. На різдвяному  ярмарку та благодійному аукціоні  були представлені витвори мистецтва у 3-х номінаціях:  «Поштова марка для воїна ЗСУ» (малюнки, картини),  «Різдвяна прикраса» (новорічні та різдвяні іграшки, прикраси), номінація «Різдвяна страва Перемоги» (страва від класу, родини), а також реалізовувалась власна продукція: випічка, молочка, мед, вироби тощо. І ось вже лунають акорди фінального лоту аукціону «Янголи миру  для захисників»,  оголошують перші суми, які були отримані за продаж дитячих виробів, а саме: сума зібрана на благодійному аукціоні в Іверській гімназії 6000 грн., у Миропільській початковій школі 3340 грн.  Загальна сума зібрана на різдвяному ярмарку в Іверській гімназії 8000 грн., у Миропільській початковій школі 9010 грн. Усі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть направлені на придбання необхідних на фронті речей для захисників - односельців.

Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку. Сьогодні кожна гривня та добра справа у тилу з кожним днем наближають той знаменний момент, коли ми здобудемо довгоочікувану перемогу. Слава Україні і Героям Слава! В єдності – наша сила!

З повагою селищний голова Людмила Муркович, депутати та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.