16 грудня 2022 року о 9.30  відбулася публічна презентація Інвестиційного паспорту Новопокровської територіальної громади, в якій взяли участь члени виконавчого комітету Новопокровської селищної ради, представники бізнесу, керівники закладів і установ громади.

Дана подія відбулася за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» та завдяки тісній творчій співпраці з експертом  з місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою»  Миколою Дурманом,  керівницею регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Дніпропетровській області Оленою Тертишною та радником з питань фінансів Дніпропетровського регіонального офісу «U-LEAD з Європою» Андрієм Мужевським, які допомагали в створенні даного проєкту, за що ми їм щиро вдячні.  

Попередньо проєкт Інвестиційного паспорту презентувався  мешканцям під час виїзних зустрічей селищного голови з громадою на територіях  старостинських округів та під час зустрічей в колективах закладів освіти, культури громади. Переглянути його та запропонувати ідеї і пропозиції до нього може будь-хто з мешканців громади, адже документ розміщено на даному сайті (https://novopokrovska-gromada.gov.ua/investicijnij-pasport-gromadi-20192020-08-25-31-19-12-2022/).   
Інвестиційний паспорт Новопокровської громади планується затвердити на 25-й сесії 23 грудня 2022 року, тож запрошуємо бізнес та жителів громади до діалогу та співпраці. 
Пам’ятаймо, що спільна робота в напрямку формування інвестиційної привабливості громади, особливо в час війни, має важливе значення для нашого розвитку. А аналіз інвестиційних можливостей,  висвітлення інвестиційних пропозицій, залучення місцевого бізнесу до їх реалізації, допоможуть налагодити тісну економічну співпрацю, створити нові робочі місця  та залучити додаткові кошти для розвитку наших територій, адже лише в спільній співпраці влади, бізнесу та громади ми досягнемо економічного успіху і процвітання території.  

Дякуємо усім, хто долучився до розробки Інвестиційного паспорту нашої громади - ми працювали разом задля майбутнього. 
У єдності – наша сила! 
Тож і надалі - разом до успіху і до Перемоги!

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.