Фото без опису

Дніпропетровськгаз встановив ще чотири нових ШГРП RGC Production в області

Газовики Дніпропетровщини з першого дня війни у посиленому режимі стоять на варті енергетичного фронту області та продовжують роботи з критично необхідної модернізації газової інфраструктури.

Нещодавно спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» провели заміну ще чотирьох старих ШГРП на сучасні українського виробництва RGC Production у Нікопольському та Новомосковському районах області. Старі жовті «шафи» пропрацювали в середньому 20 років.  

Під час виготовлення шафових газорегуляторних пунктів на вітчизняному заводі використовують італійські регулятори тиску газу Pietro Fiorentini. Це надійне європейське устаткування стабілізує подачу блакитного палива, гарантує безпеку споживачів, й на відміну від старого радянського обладнання, дозволяє уникати втрат газу. Відтак нові ШГРП забезпечують надійну доставку газу більше 600 споживачам даних районів.

Так, за одинадцять місяців цього року фахівці газорозподільної компанії встановили 105 нових шафових газорегуляторних пунктів на Дніпропетровщині. 

Обраний курс АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), на євроінтеграцію газового ринку, співпраця з іноземними партнерами, налагоджені логістичні маршрути, дають змогу 24/7 активно працювати в умовах війни та забезпечувати безперебійний розподіл газу нашим клієнтам.

Перемога близько!

Фото без опису

Фото без опису