Святий Миколай завітав до діточок Новопокровської громади

Про добрі справи святого Миколая в народі складені перекази, що передаються з покоління до покоління. Вони розповідають про те, як святий Миколай допомагав бідним та знедоленим, а дітям таємно підкидав монетки та їжу у виставлені за двері черевички. Зазначимо, що враховуючи війну в Україні, яку розпочала росія, та запит в українському суспільстві, Синод Православної церкви України дозволив своїм вірянам відзначати Різдво Христове 25 грудня, а День святого Миколая 06 грудня.

День Святого Миколая – свято, на яке чекають усі діти, а можливо і дорослі. Щороку приходить Святий Миколай у кожну хатину з дарунками для всіх чемних і добрих діточок. Для малечі він стає чарівною казкою, здійснюючи бажання та мрії.  Саме тому вже стало доброю гарною традицією у Новопокровській територіальній громаді проводити заходи з нагоди цього свята для наших дітей. Учні закладів освіти  у цьому навчальному році перебувають вже цілих дев’ять місяців на дистанційному навчанні, сумують за своїми однокласниками, вчителями, школою. Тож попри війну, Святий Миколай вирішив зробити диво, зібравши всіх разом під дахом рідної школи для того, щоб поспілкуватися один з одним, подарувати хоч трішечки святкового настрою нашим дітям. Школа ожила, бо знову почула дитячий гомін, який лунав з кабінетів.  Наші дітки отримали солодощі, мандарини, посмакували гарячим чаєм та насолодилася спілкуванням.

Сердечно дякуємо благодійникам Балущак Людмилі, Корнієнку Сергію, Бичковській Стефанії, Шадурському Анатолію, Матяжу Віктору, Остащенко Наталії,  Жуку Олександру, Азарову Володимиру, Гесньо Віктору , Старику Віталію, Інюшину Віктору за матеріальну допомогу, розуміння і підтримку, а також шлемо Вам найтепліші вітання до дня Святого Миколая, бажаємо благополуччя, добра і сімейного затишку. Хай усе хороше зроблене з душею і натхненням повертається до Вас сторицею.

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ, депутати та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.