Фото без опису 

6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України. 
Збройні Сили України – це армія сильних та відважних захисників, мужніх хлопців і дівчат, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. 
Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.
Саме на Збройні Сили покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, процвітання країни та її славу! І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке гордо відстоювало та відстоює право на недоторканність та незалежність держави від будь-якого загарбника!
У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!
Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

Сьогодні 286  наших воїнів-земляків боронять рідну землю на фронті, охороняють об'єкти критичної інфраструктури, несуть цілодобову вахту на блок-постах, оберігають спокій та порядок в містах і селах, несуть відповідальну строкову службу.

Шановні військові! Рідні наші земляки! Сердечно вітаємо Вас зі святом! Бажаємо не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за Вас!
Бажаємо Вам та вашим родинам добробуту, збереження військових традицій, нових перемог, очікуваних сподівань, звершень у благородній справі служіння Вітчизні. 

Дякуємо. Єднаємося. Перемагаємо.
Слава Україні!       Слава Збройним Силам України!

 

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ, депутати, виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.