6 грудня ми вшановуємо Святого Миколая. Це – не міфічний образ, не вигадана особа. Святий Миколай жив на межі ІІІ і ІV століть і став для всього людства уособленням добра та любові. Будучи глибоко віруючою людиною, він усе своє життя безкорисливо допомагав тим, хто потребував допомоги. Своїм життям, своїми ділами Святий Миколай доказав, що творити добро – це велике духовне надбання.

     День Святого Миколая Чудотворця – один з найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у  краще майбутнє.
Найбільше цього свята чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми. Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до минулого.

Щиро вітаємо усіх жителів Новопокровської громади, а передусім дітлахів, з Днем Святого Миколая! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

 Зичимо усім достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай освятить Вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Нехай надасть нашим захисникам сили і наснаги боротися з рашистською нечистю та  захистить  від куль, мін та снарядів. Нехай принесе  нам усім і нашій рідній Україні  МИР!

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.