Мешканці Новопокровської громади майже щодня збираються, аби готувати їжу для військовослужбовців на передову.

Вже 200 днів працює наш кухонний батальйон.

Всіх нас разом мотивує перемога й віра у перемогу.

За період з 21 листопада по 30 листопада було приготовлено і відправлено багато різних смачних страв для наших захисників.

Ось як старанно працювали наші невтомні працьовиті господарочки:

Багатський ДНЗ.Залєвська Вікторія, Бєлих Вікторія, Шольдіна Алла, Калініченко Крістіна. Пиріжки з капустою 160шт. Пиріжки з картоплею 40шт. Печиво пісочне 100шт . Вінегрет 7л . Пиріжки з печінкою 130шт. Булочки солодкі 55 шт. Квашена капуста 3 банки (3л)

Криничанська гімназія :Матяж Зінаїда., Пьосова Валентина, Гайдар Оксана, Біла Людмила, Баштаненко Ніна, Науменко Інна. Пиріжки (283 шт.) вдалися на славу.

Павлівська початкова школа-філія. Денисюк Наталія, Горбун Ольга, Запухла Людмила, Інюшина Наталія, Козін Наталія. Пиріжки з картоплею-258 шт.,пампушки з часником-122шт. Пончики в цукровій пудрі -116шт.,пиріжки здобні з яблуками -120шт.,салат"Вітамінний" з капусти-6 л.,булочки з повидлом-120шт., огірки та помідори консервовані-9л. Все це доставив до волонтерського центру Чубук Анатолій.

Новопокровський ліцей - Яловенко Марина ,Мазурець Наталія, Градінович Ганна ,Євчун Любов . Готували Кашу рисову з м'ясом. Хліб 🍞 батон 16 шт. Ватрушка з сиром 260шт. Пиріжки з картоплею та капустою 200. Пампушки з часником 166. Печиво 🍪 4 кг.

Павлівський ЗДО" Струмочок" Сівак Н. В., Черненко О. Є - пиріжки з капустою 90 штук(духові) Булочки 129 штук. Пиріжки духові, солодкі з яблучним повидлом 134 штуки

Миропільська початкова школа Продченко Віта, Вишнивецька Наталія, Магас Олена, Перевишко Галина, Ковальова Людмила, Чейпеш Валентина, Давидова Ірина, Дехтярьова Лариса, Артюшина Світлана , Шокотько Валентина, Рак Тетяна - Пиріжки з картоплею -205штук Бисквіт-55 порцій Пиріжки духові з вишнею-70штук Булочки з корицею-25штук Хліб домашній -26 штук Пампушки з часником -35ш Пиріжки з капустою і картоплею -280штук Рулети з яблуком і повидлом -23 штуки Пиріг -1шт Капуста маринована-5л Консервація -(огірки,помідори червоні,помідори зелені,кабачки)-всього по 3л.Салат із червоного буряка і салат із зелених помідорів по 1л Крупи,макарони Вареники з картоплею та капустою-300штук Вінегрет -4.5кг Котлети-60штук Відвіз до волонтерського центру Продченко Володимир Єгорович

Олександропільська гімназія. Григоренко Анна Олегівна , Григоренко Неля Олександрівна, Дихтярьова Олена Миколаївна, Шевченко Валентина Василівна, Леденьова Валентина Степанівна 17 л холодцю 300 пирожків з картоплею та капустою

Петриківський ЗДО. Щасливець Марина Миколаївна, Щасливець Альона Василівна, Лемішко Людмила Михайлівна, Сітало Валентина Костянтинівна, Аршулік Лідія Михайлівна. Пиріжки з капустою і картоплею 750 штук, макарони з маслом 2 бутилки (6літрів), помідори солені 1бутилка (6літрів). Відвіз до волонтерського центру Лемішко Леонід Іванович.

Іверська гімназія. Голінкова, Паніна, Богинська, Роговська, Петрухіна, пиріжки з повидлом в кількості --300шт. Хліб---22шт.,плов з м'ясом -9літрів, Консервація --4 шт. Вінігрет та пиріжки варенням в духовці --80шт. Відвіз в Олександропіль Самошин Сергій.

Петриківська початкова школа. Олександрук Ніна, Карнаух Любов, Калюта Леся Поліщук Оксана, Шова Світлана, Шинкаренко О.С. Овдієнко В.М. та Динь В.І. відбивні в клярі 100шт, смачні вергуни (200 шт) та печиво (60 шт), капуста смажена, вінегрет, пиріжки з картоплею150шт. працівники зібрали та передали теплий одяг, пряники, булочки та макарони, чай, крупи, табак, сірники. Відвіз до волонтерського центру своїм авто Луговий П.П.

Багатська гімназія. Любов Рендигевич, Лариса Диконенко, Наталя Алькема, Ласточкіна Оксана, Балабан Юлія, Барановська Наталія, Педенко Алла, Тону Наталя, Тряско Марина, Михайлова Неля. -пиріжки з капустою 160 шт., булочки 100 шт., пиріжки з яблуками 120 шт., пиріжки смажені з капустою, пампушки селянські.

Іверський ДНЗ Світанок. Руденко Наталія, Науменко Тетяна, Фокіна Людмила, Порошенко Анна рулети з яблуками 34 штуки , булочки з ізюмом 40 штук. булочки 75 шт, пиріжки з картоплею в кількості 170 штук

Криничанський ДНЗ. Станчук С.Г., Процик В.М., Перетятько Н.В., Подолкіна Т.В., Черненко М.І. Пиріжки з картоплею і капустою 152 шт.,пироги духові з яблуками 150 шт.

Новопокровський ліцей. Яловенко Марина Мазурець Наталія Градінович Ганна Євчун Любов Пиріжки з картоплею 90 Пиріжки з яблуками 160 Каша гречана з м'ясом 10кг Салат з буряка 5 кг Каша рисова з м'ясом Хліб 🍞 батон 16 шт Ватрушка з сиром 260шт Пиріжки з картоплею та капустою 100

Новопокровський ЗДО. Тарасенко Наталія, Шевченко Наталія, Кузьмич Валентина, Кучерява Інна, Черненко Наталія, Макарова Світлана - пиріжок духовий з капустою 70 шт, вінегрет 10 кг 400 гр. Хліб 11шт. пиріжок смажений з капустою 80 шт.

Криничанський округ. Перетятько Ольга Олексіївна, Гарус Анна Анатоліївна, Ткаченко Тамара Іванівна, Вовк Людмила Георгіївна, Овчаренко Ольга Василівна, Шикор Наталія Олександрівна, Багорко Тетяна Миколаївна, Книш Інна Григорівна, Полянська Дар'я Віталіївна, Фандєєва А, Фандєєва Л, Герасимич С, Книш М та Ярмолюк В. Деметр Світлана Миколаївна, Фандєєва Олена Олександрівна, Томенко Наталія Віталіївна, Поливар Олена Миколаївна, Подолкіна Ліна Василівна Приріжки з картоплею - 225 шт. Пиріжки з капустою - 80 шт. Пиріжки з сиром - 40 шт. Печіво домашнє - 56 шт. + 2 кг. Круасани - 60 шт. 24 шт хліба, пиріжки з капустою та картоплею -100 шт, печиво (вафлі, бублики, маторженики) 5 кг, булочки 75 шт, консерви 6 банок + 0,5 банок -7 шт, 3кг гороху, квасоля, макарони, чай. Відвозив Шмигельський Андрій Степанович

Вкотре пишаємось нашими односельцями, які навіть в такі складні часи показують єдність, згуртованість та професіоналізм, адже саме в єдності наша сила. Разом до Перемоги!  

З повагою селищний голова та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.