Сьогодні знову плаче Новопокровська земля, адже злетів у небо Янголом, захищаючи кожного з нас, наш захисник і земляк - Кривко Іван Васильович, мешканець смт Новопокровка.

Ваня з перших днів війни пішов боронити рідну землю і загинув в бою, забезпечуючи нам мирне небо над головою. Простий сільський хлопець, чоловік, син, внук, товариш… Та для нас він – Герой, незламний Воїн  Світла, Захисник і відважний син українського народу.  За свободу і вільне майбутнє кожного з нас Іван віддав  найцінніше –  власне молоде життя.

Від імені селищного голови, депутатів, виконавчого комітету Новопокровської селищної ради та від імені усіх жителів громади висловлюємо щирі та глибокі співчуття мамі, дружині, бабусі, усім рідним і близьким загиблого Захисника України.  Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голову перед мужністю воїна у скорботі.  Світлий спомин про Івана залишиться в наших серцях.  

Болять наші душі і серця, адже ще одне молоде життя забрала страшна війна.    Та ми знаємо, що такі Герої, як Ваня, не вмирають! Вони боронять нашу землю в лавах Небесного війська!

Вічні слава, пам'ять і шана!

Спочивай з миром, Іване, наш земляче, наш Герою!

Не забудемо! Не пробачимо!