Дніпропетровськгаз модернізував ГРП у Кам'янському районі

АТ «Дніпропетровськгаз» з перших днів війни працює у посиленому режимі. Усі служби компанії 24/7 продовжують виконувати критично важливу модернізацію газових мереж області, ремонтні роботи на газопроводах, оперативно відновлювати газові мережі після ворожих обстрілів. 

Нещодавно спеціалісти Дніпропетровськгазу виконали роботи з реконструкції системи газопостачання з демонтажем лінії редукування ГРП у Кам’янському районі області. Старе обладнання експлуатувалося близько 20 років. 

Газорегуляторний пункт підтримує вхідний тиск блакитного палива на заданому рівні, а також очищує газ від механічних частинок. Устаткування у газорозподільному пункті захищає газові прилади клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» від коливань тиску. 

Спеціалісти газорозподільної компанії встановили в ГРП надсучасний регулятор тиску газу від італійського бренду Pietro Fiorentini. Таке обладнання потребує менше часу на обслуговування ніж регулятори радянського зразка, що дозволяє економити ресурси. Новітнє встановлене обладнання забезпечить якісний та безаварійний розподіл газу для майже 400 споживачів чотирьох населених пунктів даного району. 

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), відмовилось від російських та радянських технологій, а натомість обрало курс на євроінтеграцію газового ринку. Співпраця з іноземними партнерами, які надали доступ до провідних сучасних технологій та обладнання, дала змогу навіть в умовах війни виконувати реконструкцію та модернізацію газових мереж Дніпропетровщини. 

Відтак до початку опалювального сезону працівники газорозподільної компанії виконали капітальний ремонт 44 ліній редукування газорегуляторних пунктів у Дніпропетровській області. 

Дніпропетровськгаз на варті енергетичної безпеки регіону!