Фото без опису

Шановні мешканці Новопокровської територіальної громади! 

Наша громада дбає про вразливі групи громадян!  Завдяки співпраці зі швейцарсько-українською Програмою EGAP Новопокровська селищна рада отримала  спеціальне обладнання для отримання послуг "на дому" - Мобільну валізу. 
В Олександропільському, Іверському та Криничанському старостинських округах вже працює Мобільна валіза, закуплена   Олександропільською сільською радою, але її ресурсів не вистачало для усіх наших мешканців через велику віддаленість населених пунктів.
Відтепер усі громадяни Багатського і  Павлівського старостинських округів, а також смт Новопокровка і сіл Котлярівка, Дружелюбівка, Малинове, які не можуть відвідати селищну раду самостійно, можуть звернутись до старост чи працівників Новопокровської селищної ради щодо отримання адміністративних послуг не виїзджаючи з дому.   

Хто має право на послугу та як її отримати.

Замовити послугу “на дому” можуть:
- жителі громади, старші вісімдесяти років;
- люди з інвалідністю першої групи;
- жителі, які за станом здоров’я не можуть пересуватись;
- батьки, що мають маленьких дітей до року.

Для отримання адміністративної послуги “на дому” необхідно:
Крок 1. Представник людини, яка потребує отримати адміністративну послугу “на дому”, звертається до селищної ради особисто або за телефоном. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник. 
Крок 2. Працівник селищної ради надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.
Крок 3. Секретар чи працівник ЦНАП виїжджає за місцем проживання клієнта із “Мобільним кейсом” та надає адміністративну послугу.

Якщо Ви знаєте жителів нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, і вони належать до цих категорій, звертайтесь до  Новопокровської селищної ради. Не будьте байдужими! Разом ми зможемо зробити кращим життя людей! 

Дякуємо за допомогу та підтримку Програмі EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Швейцарії. 
Крокуймо до цифровізації разом!


З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ, депутати та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.