Фото без опису

Завдяки клієнтам Дніпропетровськгазу перший пікап передали на фронт у рамках акції «Авто для ЗСУ»

Останні два з половиною місяці у 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині діяла акція «Авто для ЗСУ». З кожного придбаного котла, модема, сигналізатора, монітору якості повітря споживачами блакитного палива - компанія 104.ua перераховувала від 30 до 500 грн на купівлю автівки нашим захисникам. Завдяки акції «Авто для ЗСУ» маємо перший масштабний результат – був придбаний і переданий на фронт для 46 десантно-штурмової бригади новий пікап. До акції долучилося 63 клієнта АТ «Дніпропетровськгаз».

Таким чином, споживачі газу виражають вдячність військовим, які мужньо боронять українську землю!

Відтак, пані Марина, мешканка Новомосковська, придбала сигналізатор газу у 104.ua клієнтському просторі міста і тим самим долучилася до акції «Авто для ЗСУ».

«Я вже давно замислювалась над купівлею сигналізатора газу. Розумію, що це пристрій від якого залежить моя безпека в помешканні, а у період опалювального сезону - це як ніколи актуально. Тож коли я прийшла до 104.ua клієнтського простіру, персональний менеджер розповів про акцію «Авто для ЗСУ». Це чудова ініціатива і я щаслива, що стала її частиною. Такий невеликий внесок у добру справу з кожним днем наближає нас до перемоги! Дякуємо нашим захисникам та захисницям за їхню силу та мужність!», - коментує жінка.

Дякуємо пані Марині за те, що вона не тільки придбала товар, а і стала учасницею цієї доброї ініціативи. Акція «Авто для ЗСУ» продовжується. Повний перелік акційних товарів можна знайти за посиланням - https://bit.ly/3bMExcR .

 Переможемо разом. Все буде Україна!

Фото без опису