Новий сквер з’явився у смт Кринички завдяки клієнтам Дніпропетровськгазу

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), продовжує масштабний проєкт «Дерево життя». У рамках цього проєкту мешканці області відмовляються від паперових квитанцій, а газорозподільна компанія на заощаджені кошти від друку платіжок висаджує дерева у регіоні.

Нещодавно газовики висадили на території Криничанської дільниці АТ «Дніпропетровськгаз» майже 15 саджанців сосен. Так, завдяки споживачам газу Дніпропетровщини з’явився ще один зелений сквер в області. Саджанці дерев придбані за кошти, які заощадили на друці паперових платіжок за розподіл газу. 

Нині понад 25 тис. клієнтів компанії віддали перевагу онлайн-платіжкам за розподіл газу, чим врятували від вирубки сотні дерев, а також зекономимо електроенергію і воду, необхідні для виготовлення паперу. Відмовитися від паперової квитанції дуже просто, необхідно лише: 

1.Перейти в особистий кабінет на сайті 104.ua.

2.Обрати пункт «Розрахунки».

3.Натиснути «Відмовитися від паперового рахунка».

Завдяки своїм клієнтам, АТ «Дніпропетровськгаз» вже придбало та висадило понад 360 саджанців сосни, липи, берези та клену у м. Павлоград, на території Царичанської, Солонянської та Криничанської територіальних громад.

Дякуємо усім спожвиачам Дніпропетровщини! Сьогодні ваша відмова від паперових рахунків – крок до збереження природи та нашого майбутнього!