Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликом серця присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачуючи культуру та зберігаючи традиції нашої громади!
Щиро і сердечно вітаємо Вас зі святом!
Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати безцінні скарби нашого народу, для кого творчість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.
Наша земля завжди була щедрою на таланти. І сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. Ви формуєте духовність, почуття національної гідності, злагоду і взаєморозуміння в нашій громаді, Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця. 
І сьогодні, коли в Україні «говорять» гармати, культурна спільнота нашої громади не залишається осторонь, докладаючи усіх зусиль для наближення Перемоги.
Нехай це свято подарує Вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів добра, миру, любові і краси.
Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!
Дякуємо, шановні наші працівники культури та майстри народного мистецтва, за натхненну працю та вагомий внесок у розвиток культури нашої громади.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі Ваші життєві плани, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.