Фото без опису

Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» допомогли придбати автівку для ЗСУ!

З кінця серпня компанія 104.ua розпочала акцію «Авто для ЗСУ». Споживачі газу з усієї країни, у тому числі Дніпропетровщини, придбали в мережі 104.ua Клієнтських просторів і на сайті market.104.ua понад 3800 одиниць газового обладнання. До акції долучилося 63 клієнта АТ «Дніпропетровськгаз». Частина коштів від продажу устаткування пішла на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади.

Відтак, пані Наталя, мешканка Новомосковська, придбала газовий котел у 104.ua клієнтському просторі міста і тим самим долучилася до акції «Авто для ЗСУ».

«Мені приємно, що 104.ua - соціально відповідальна компанія, яка бере активну участь в допомозі військовим на передовій. Я із задоволенням долучилася до даної ініціативи і раджу іншим взяти участь. Сьогодні дуже важливо підтримувати наших хлопців усім, чим можливо. А тепер я навіть замислюються над придбанням модема дистанційної передачі показань лічильника. Рада, що кошти від чергової моєї покупки підуть на допомогу військовим», - ділиться пані Наталя.

Дякуємо за вибір пані Наталі! Акція «Авто для ЗСУ» продовжується. Повний перелік акційних товарів можна знайти за посиланням - https://bit.ly/3bMExcR .

Нас неможливо перемогти – тому що ми єдині!