Фото без опису

За п’ять місяців Дніпропетровськгаз провів 25 виставок-ярмарок газового обладнання по області

П’ять місяців фахівці відділу технічного обслуговування Дніпропетровськгазу та менеджери 104.ua клієнтських просторів по області знайомили споживачів нашого регіону із сучасним газовим обладнанням. За цей час відбулося 25 виставок-ярмарок газового обладнання у 15 населених пунктах області, де тисячі споживачів придбали устаткування для свого будинку.

Днями завершальна виставка-ярмарка у 2022 році пройшла у Кам’янському, де мешканці дізналися про переваги якісного, сертифікованого газового обладнання: котлів, колонок, модемів дистанційної передачі показань лічильника, сигналізаторів газу тощо. А також про комплексні послуги зі встановлення обладнання та подальшого сервісного обслуговування, які можна замовити. 

Сезон виставок-ярмарок вже завершився, але новий старт чекає усіх наступного року у містах та містечках регіону. І сьогодні клієнти Дніпропетровськгазу можуть і надалі звертатися щодо своїх газових питань у 104.ua клієнтські простори на Дніпропетровщині.

Нагадуємо, що зараз у клієнтських просторах нашої області споживачі можуть не лише придбати газове обладнання для власного комфорту, а ще й долучитися до збору коштів на придбання авто у рамках акції «Авто для ЗСУ». Мета цієї кампанії полягає у тому, щоб з кожного придбаного споживачами газового обладнання перераховувати частину коштів на купівлю автівки нашим захисникам. В акції бере участь таке устаткування: сучасні енергоефективні котли, модеми для дистанційної передачі показань лічильника газу, сигналізатори газу, монітори якості повітря та інші. З одного проданого котла на автівки для військових йде 500 грн, з модема – 100 грн, монітора якості повітря – 100 грн, сигналізатора – 30 грн. Перший пікап вже був придбаний завдяки споживачам газу Дніпропетровщини та нещодавно переданий на фронт для 46 десантно-штурмової бригади. Долучайтеся до акції і ви!

Отримати консультацію, обрати газове обладнання та замовити комплексну послугу з його встановлення чи обслуговування можна у найближчому 104 ua. клієнтському просторі на Дніпропетровщині.

Фото без описуФото без опису