Фото без опису

Дніпропетровськгаз посадив новий сквер в смт Солоне у рамках проєкту «Дерево життя»

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), продовжує екоініціатива «Дерево життя». У рамках цього проєкту мешканці області відмовляються від паперових квитанцій, а газорозподільна компанія на заощаджені кошти від друку цих платіжок висаджує дерева у регіоні.

Нещодавно фахівці Дніпропетровськагзу висадили берези, липи та сосни на території Солонянської територіальної громади. Новий зелений сквер з’явився завдяки споживачам АТ «Дніпропетровськгаз», які відмовились від паперових квитанцій на розподіл газу, а натомість обрали їх електронний варіант. Зелені насадження були придбані за рахунок заощаджених коштів на друк цих платіжок. Відтак майже 40 дерев доповнять вже існуючі зелені зони Солонянської громади і покращать природу Дніпропетровщини. 

Дніпропетровськгаз рекомендує усім клієнтам бути екосвідомими і тим, хто ще не відмовився від друкованих рахунків, - зробити це. Таким чином, це буде ваш особистий внесок у життя майбутніх поколінь області та країни.

Нині понад 22 тисячі клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» вже відмовились від паперових квитанцій. Зробити це можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Завдяки своїм клієнтам АТ «Дніпропетровськгаз» вже придбало та висадило майже 350 саджанців сосни, липи, берези та клену у місті Павлоград, на території Царичанської та Солонянської територіальних громад.

Відмова від паперових рахунків – наша спільна соціальна відповідальність та ще одна цеглинка в нашу велику Перемогу.

Фото без описуФото без опису