Як грім пронулала страшна звістка - 18.10.2016 р. близько 11:00 на спостережному посту поблизу сіл Лебединське та Водяне Волноваського району  Донецької області загинув Захаров Дмитро Андрійович 
Цей день став чорним днем в історії нашої громади, обірвалось молоде життя. Сьогодні минули шості роковини непоправної втрати. Дмитрик був хорошим сином, люблячим онуком, добрим братом, чудовим племінником, вірним другом,гідним нащадком своєї нації і вірним військовій присязі України. Він без вагань став на захист суверенності Батьківщини, коли кремлівська нога ступила на нашу землю кривавою війною.
Саме таким – безстрашним оборонцем, справжнім патріотом своєї країни назавжди залишиться в наших серцях. Наш земляк слугує взірцем патріотизму й мужності, незламної волі.
Глибокі співчуття батькам . 
Ваш син-Герой  віддав життя за майбутнє України, за свободу іі , за незалежність.
Селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради висловлюють щирі слова глибокого співчуття і підтримки сім’ї та подяку батькам за сина-Героя, який віддав життя за майбутнє України. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Фото без описуФото без опису