Дніпропетровськгаз: відмовтеся від паперових рахунків за розподіл газу – збережіть екосистему регіону

 

Щомісяця АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), надсилає споживачам регіону близько 580 тис. паперових квитанцій. На їхній друк витрачається 1,1 тис. пачок паперу, для виготовлення якого потрібно майже 60 дерев. За рік - їх близько 700. Уявіть – це більше одного гектара лісу, які вирубують просто для того, щоб платіжка через хвилину після отримання полетіла у смітник!

 

Але наші клієнти можуть ці дерева вберегти! Дніпропетровськгаз закликає споживачів блакитного палива бути соціально-відповідальними та відмовлятися від паперових платіжок! Саме збереження екології та зелених насаджень – один із головних показників європейських цінностей. У свою чергу газорозподільна компанія на знак вдячності за це свідоме рішення за кожні 10 тисяч «скасованих» паперових квитанцій висадить по одному дереву на території Дніпропетровської області. Міські алеї, сквери, парки – все це може з’явитися завдяки вам! 

 

Сьогодні вже 16,7 тис. споживачів відмовилися друкованих платіжок та віддали перевагу електронним. Електронну платіжку на відміну від паперової неможливо загубити. Вона має той самий вигляд, містить ту ж інформацію, що і друкований рахунок. Її можна зберегти на комп’ютер чи телефон, переглядати без доступу в інтернет. За необхідності завантажити та роздрукувати, а не чекати, коли принесе поштар. Платіжка зберігається в особистому кабінеті на сайті 104.ua до кінця місяця.

 

Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» можуть вже зараз подбати про екологію, та для збереження дерев обрати онлайн-платіжки.

Щоб відмовитись від паперового рахунка необхідно виконати три прості кроки:

 

1.Перейти в особистий кабінет на сайті 104.ua і натиснути на три лінії у лівому верхньому куті екрана.

2. Обрати пункт «Розрахунки». 

3. Натиснути «Відмовитися від паперового рахунка» у розділі «Рахунок».

Усе! Таким чином ви не лише збережете екосистему від знищення, а й допоможете озеленити наш регіон! Це буде подвійна вигода для довкілля, нас з вами та майбутніх поколінь! 

 

Віримо у нашу перемогу і тому саджаємо «Дерева життя»!