Напередодні Дня Захисника України за ініціативи Новопокровської селищної ради та ГО «Об'єднання  громадян «Світочі» проводиться марафон «Повертайся, солдате, додому живим», що проводиться в рамках фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) — від минулого до сьогодення. По всій територіі нашої громади в ці дні проходять заходи на підтримку наших захисників і захисниць, а саме:  «Подаруй тепло воїну» - благодійні ярмарки для дітей та дорослих, «Янголи миру для захисників» - благодійні аукціони дитячих, малюнків та виробів, «Смак домашнього тепла» - збір та відправка посилок з домашньою випічкою нашим солдатам, що воюють з рашистською нечистю .

06 жовтня першими зібралися на нашому благодійному ярмарку «Подаруй тепло воїну» жителі населених пунктів Криничанського та Павлівського  старостинських округів ,  07 жовтня продовжили жителі Іверського старостинського округу, щоб допомогти воїнам-землякам даруючи свій час, пожертви чи талант, і все це - для здійснення спільної мети - наближення ПЕРЕМОГИ. На доброчинний захід завітала громадськість, мешканці та гості села.

Вшанували  хвилиною мовчання Героїв, які загинули, ставши на захист рідної країни.

З вітальними словом до усіх звернулися Людмила МУРКОВИЧ, селищний голова Новопокровської селищної ради, на заходах були присутні  старости Проскура Юрій, Денисюк Валентин, Шадурська Тетяна, заступник селищного голови Гарус Людмила, начальник відділу освіти  Марина ХАДЖИЄВА. Ведучі подякували усім присутнім за підтримку та кожному зокрема, хто долучився до організації ярмарку, наголосивши, що допомога для українського війська сьогодні надзвичайно важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці в тилу, ми здобудемо спільну Перемогу.

На ярмарку були представлені дитячі вироби, а також  серед запропонованого асортименту смаколиків були власноруч з любов’ю приготовані тістечка, кекси, торти, цукерки, печиво, солодкі напої, вироби та прикраси хенд-мейд, сувеніри, картини, одяг, книги, мед, воскові свічі, живі квіти, тощо.

І ось вже лунають акорди фінального лоту аукціону «Янголи миру  для захисників» та підраховують кошти, які зібрали на ярмарку. Оголошуються перші суми, а саме: Криничанський старостинський округ - 19804грн, Павлівський старостинський округ - 7196 грн, Іверський старостинських округ: 27807, ( з них 13760 грн. с.Миропіль)

У підсумку першого і другого днів благочинного ярмарку вдалося зібрати 54807 грн., які будуть використані для потреб Збройних сил України. Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку. Сьогодні кожна гривня та добра справа у тилу з кожним днем наближають той знаменний момент, коли ми здобудемо довгоочікувану Перемогу.

Слава Україні і Героям Слава!

У єдності - наша сила!