Газовий конвектор під ключ від Дніпропетровськгазу – послуга, що гарантує вам тепло та комфорт цієї зими

Надворі помітно холоднішає, і зовсім скоро почнеться опалювальний сезон. Для того, щоб ви почували себе комфортно взимку – час замислитися про вибір опалювального приладу. Один із практичних варіантів – газовий конвектор. Замовляйте у 104.ua клієнтських просторах регіону послугу під ключ, і ви гарантовано отримаєте найкращий сервіс — починаючи від оформлення паперів до встановлення конвектора.

Що ви отримаєте, якщо оберете цю послугу?

  1. Офіційну гарантію та сервіс;

  2. демонтаж старого конвектора та підключення нового;

  3. офіційну реєстрацію нового обладнання;

  4. заміну комплектуючих, необхідних для підключення конвектора до системи газопостачання;

  5. пакет документів.

І все це за — 3 300 грн. Ціна фіксована, якщо ви придбали газовий конвектор у 104.ua клієнтському просторі на Дніпропетровщині і не змінюєте його місце розташування.

Усі роботи виконуються кваліфікованими фахівцями АТ «Дніпропетровськгаз», які пройшли відповідне навчання, мають дозвільні документи і сучасне обладнання для виконання таких робіт.

Встигніть обрати сучасне та якісне газове устаткування до початку опалювального сезону і замовляйте послугу у найближчому 104.ua клієнтському просторі, де персональний менеджер індивідуально допоможе вирішити ваше питання!

Також ви можете отримати усю необхідну інформацію щодо послуги з заміни газового конвектора під ключ в АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання.

Подбайте про свій комфорт заздалегідь!