Дніпропетровськгаз: технічне обслуговування внутрішніх мереж – безпечне споживання природного газу

Щоб газові прилади у вашій оселі працювали стабільно та надійно, необхідно раз на рік проводити технічне обслуговування внутрішніх газових мереж. А перед початком опалювального сезону – це як ніколи актуально. Допоможуть у цьому висококваліфіковані фахівці АТ «Дніпропетровськгаз».

Пані Тетяна, мешканка м. Кам’янське, звернулася до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» розуміючи важливість вчасного проведення ТО газової мережі та приладів у помешканні, звернулась до фахівців відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз».

«Скоро почнеться новий опалювальний сезон, тож розумію важливість перевірки мережі у моїй квартирі, саме тому звернулась до спеціалістів газорозподільної компанії. Дякую їм за роботу! Також ми отримали від фахівців рекомендації щодо безпечної роботи газових приладів у квартирі. Технічне обслуговування на вищому рівні, я задоволена і тепер спокійна за свою безпеку, своїх рідних та сусідів», - розповідає жінка. 

Нагадаємо, що обов'язок забезпечити технічне обслуговування газових мереж в багатоквартирних будинках згідно з законодавством покладено на власників помешкання.

Замовити послугу з технічного обслуговування внутрішніх газових мереж у вашій оселі або отримати консультацію з цього приводу можна у віділлі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у 104.ua Клієнтських просторах регіону. Адреси центрів, контакти та графік роботи за посиланням: http://surl.li/bocnq .

Бережіть себе та своїх близьких, адже обстеження газових мереж – запорука вашої безпеки!