День Пам’яті Героїв

29 серпня, в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, мешканці Новопокровської територіальної громади схилили голови в пам'ять про полеглих Героїв. Ми схилили голови перед воїнами, які віддали найцінніше - своє життя, за свободу та незалежність України. Вони тримали небо над нашими домівками, стояли на лінії вогню, не пускаючи ворога на нашу землю, даючи нам можливість у цей час учитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи.

Саме в цей день в кожному куточку нашої громади відбувся авто-мото-вело-пробіг «Їду на честь пам’яті про загиблих Героїв-захисників», під час якого колони з прапорами рухалися усіма населеними пунктами громади, а учасники заходу вшанували пам’ять про героїв покладанням квітів до могил полеглих земляків. Опісля на території старостинських округів та смт Новопокровка відбувся мітинг-реквієм «Живі, доки пам’ятаємо» в знак пам'яті захисників України та урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятних дошок.

Ми пам'ятаємо кожного Героя нашої громади, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність країни: Головко Анатолій Олександрович, Кучерявий Сергій Васильович, Захаров Дмитро Андрійович, Горбун Сергій Васильович, Сергійчук Сергій Афанасійович, Шерстюк Олександр Анатолійович, Ганжа Анатолій Васильович, Морозов Віталій Іванович, Горпиняк Ігор Олександрович. Вони живі в наших помислах, в наших справах, в наших серцях… і ми вклоняємося їх подвигу та героїзму. Ми глибоко співчуваємо батькам, дружинам, дітям та родинам за те, що виховали таких патріотів України. Нехай там, де від тепер місце спочинку наших захисників, цвітуть соняхи!

Дякуємо усім «небайдужим серцям», які долучилися до заходів, усім, хто взяв участь в авто-мото-вело-пробігу, усім, хто вшанував полеглих Героїв хвилиною мовчання.

Шановні мешканці громади! В знак шани і пам’яті про полеглих, в знак вдячності живим захисникам, тримаймо надійний тил та робімо все можливе щоб наблизити Перемогу.

Пам’ятаймо: «У єдності – наша сила!»

Вічна слава Героям!

З повагою селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису