Шановні жителі Новопокровської селищної ради!
Триває війна…  Наші захисники борються з рашистською навалою на фронті, а ми з вами працюємо задля Перемоги тут, в нашій громаді: ми піклуємося про наших воїнів-земляків, приймаємо внутрішньо переміщених осіб, допомагаємо людям соціально-вразливих категорій. В такий тяжкий для нашої країни час, ми звертаємося до усіх «небайдужих сердець» громади  з проханням про допомогу. Будь ласка, допоможіть по можливості нашому  Центру надання соціальних послуг, де постійно проживають люди літнього віку, а також нашим ЗСУ консервацією (варення, огірки, помідори, томат, салати та ін.) та городиною (картопля, цибуля, морква, буряк, капуста). Існує також проблема з тарою  (пустими банками). 
Допомогу приносьте до волонтерських центрів, розміщених в смт. Новопокровка та усіх старостинських округах громади. За усіма питаннями звертайтеся до старост, волонтерів, працівників селищної ради.
Дякуємо за Вашу величезну допомогу та підтримку. Разом ми подолаємо усі труднощі нашої громади і наблизимо ПЕРЕМОГУ ще на один день!   
Тож разом – до перемоги! У єдності – наша сила!

З повагою селищний голова та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради