Фото без опису

Способи реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України

 

Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує, що існує декілька способів реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України:

1) За логіном та паролем. Для цього необхідно особисто звернутись до органу ПФУ для подання заяви та отримання «реєстраційного коду» Цей код необхідний Вам для реєстрації на вебпорталі. Завершити реєстрацію необхідно зайшовши на вебпортал ПФУ в мережі Інтернет і вибравши пункт меню «Реєстрація», а потім "Реєстрація за заявою". Заповніть реєстраційну форму. Звертаємо Вашу увагу, що логін та пароль бажано вибирати такими, що не містять Ваших справжніх імен та прізвищ. Виконання такої рекомендації підвищить рівень захисту Ваших персональних даних. Після реєстрації на введену Вами електронну адресу прийде лист, необхідний для підтвердження реєстрації. Після підтвердження реєстрації, Ви отримаєте повідомлення вебпорталу про успішне закінчення реєстрації.

2) Онлайн реєстрація за КЕП. Спочатку необхідно отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП). Для цього Вам необхідно звернутися в акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК) для його отримання. Інформацію щодо наявних АЦСК Ви можете отримати в Інтернеті.

Для авторизації за КЕП (після його отримання) Вам потрібно обрати пункт головного меню «Вхід», закладку «За

КЕП» та обравши АЦСК, в якому ви отримали КЕП, виконати вхід на вебпортал.

3) Авторизація за ЕПП. Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) — це документ (пластикова картка), який одночасно є пенсійним посвідченням та платіжною карткою. Для отримання ЕПП необхідно звернутись до органу ПФУ (при собі необхідно мати оригінали паспорта, коду та фото 3,5х2,5).

Для авторизації за ЕПП, після його отримання, оберіть пункт головного меню «Вхід», закладку «За ЕПП» та виконайте вхід на вебпортал.

4) Авторизації за BankID або MobileID. Для авторизації за BankID або MobileID Вам потрібно виконати наступні кроки:

- обрати на вебпорталі авторизацію засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації (ID.GOV.UA);

- виконати усі кроки для авторизації за BankID або MobileID на сайті Інтегрованої системи електронної ідентифікації.

 

Вебресурс працює з дотриманням вимог щодо захисту персональних даних!

 

Шановні мешканці громади! Користуйтеся онлайн сервісами Пенсійного фонду України, економте  свій час та бережіть здоров’я.