Вітаємо мешканців Новопокровської територіальної громади з Днем Української Державності!

Українська державність - це тисячолітня історія нашого багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою i зі своїми героями. 
Антські племена, Київська Держава, Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава гетьмана Павла Скоропадського, Карпатська Україна, сучасна незалежна Україна... Вce це - наша державотворча традиція. Великі київські князі, славетні гетьмани... Вce це - наша державність. I жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.
Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Pyci, а отже й України,  28 липня встановлено День Української Державності. Це не просто державне свято. Це - право громадян України на життя, яке в різні часи відвойовували багато поколінь українців.
Ми були, є i будемо! Попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.
Не дочекаються вороги! Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті, мільйони українців створили міцний народний тил, невпинно i ефективно працює дипломатичний фронт. Ми - громадяни вільної країни, i ніколи рабам не здолати нас, вільних людей.
Здається, у світі не залишилося жодної людини, яка б не чула про мужність, стійкість i незламність України та підступність, звірство, агресивність й тероризм pociї. Дві протилежності добра i зла на планеті Земля. Об'єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов'язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну. Це наш цивілізаційний вибір, i ми відстоїмо його у збройній боротьбі проти московської агресїі. Віримо у наші Збройні Сили, робимо все для нашої Перемоги! Нехай небо над нашою державою завжди буде чистим.
З Днем Української Державності! У єдності – наша сила!

З повагою селищний голова, депутатський корпус та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.
Фото без опису