Дніпропетровськгаз: використання електронних платіжок за розподіл газу - екологічно та зручно

Платіжки за розподіл газу вже доступні в Особистих кабінетах клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз». Електронна квитанція автоматично формується в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua кожного споживача, що дає можливість за кілька хвилин завантажити її та оплатити онлайн. Сплачувати за доставку блакитного палива необхідно до 20 числа поточного місяця.  

Зробити це можна за допомогою зручних онлайн-сервісів: 

1.Особистий кабінет на сайті 104.ua 

https://account.104.ua/ua/login     

 2.Мобільний додаток 104.ua 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rgc.client&hl=ru&gl=US&fbclid=IwAR0-KwjMQpZXLY7rUzZ9dvPpZ_2reNZTAEtEtKd3LICy27hpoqU4gw3PCDM   

 3.Чат-бот «7104ua» у Viber 

https://chats.viber.com/7104ua    

4.Чат-бот «7104ua» у Telegram 

https://t.me/ua7104_bot    

5.Через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua

Дніпропетровськгаз підтримує еко-тренди та з метою збереження природних ресурсів радить усім користуватися електронними рахунками та відмовлятися від паперових. Чим більше людей відмовиться від друкованих квитанцій, то більше користі буде для екології. Адже кожне п'яте дерево у світі вирубується для виробництва паперу. 

Нагадуємо, що електронні квитанції доступні у будь-який момент в Особистому кабінеті. Їх можна зберегти на комп’ютер чи телефон і переглядати без доступу до інтернету. А за необхідності роздрукувати платіжку будь-коли. А ви готові відмовитися від паперових квитанцій? 

 Збережемо планету разом!

Фото без опису