Ніщо так не об’єднує людей, як біда. А сьогодні вона на всіх одна… Війна. І в такий складний і тривожний час так важливо мати надійних друзів та партнерів. Саме такими є для Новопокровської територіальної громади  міжнародна Програма «U-LEAD з Європою / ULEAD with Europe»  і, зокрема, регіональний офіс Програми U-LEAD з Європою в Дніпропетровській області.

Саме завдяки отриманій 30 червня невідкладній допомозі від Програми «U-LEAD з Європою» ми тепер маємо такі необхідні для нас бензинові генератори для забезпечення резервного електропостачання,  баки для резерву питної води на 1000 літрів, теплі ковдри, ланцюгові пили та інше. Ці речі допоможуть забезпечити комфортне перебування одиноких літніх людей громади і внутрішньо переміщених осіб в Центрі надання соціальних послуг та закладах освіти, де в разі необхідності буде розміщено притулок і  госпіталь, а також організувати безперебійну роботу комунальних підприємств. А намет, похідні ліжка, каремати, спальні мішки, гігієнічні та базові набори допоможуть швидко розгорнути тимчасовий табір для ВПО та надати людям ефективну допомогу.

Селищний голова, виконавчий комітет, депутатський корпус а також мешканці нашої громади щиро вдячні  за важливу підтримку ззовні, адже ми отримали вкрай необхідні на сьогодні речі, які забезпечуватимуть життєдіяльність важливих інфраструктурних об’єктів Новопокровської селищної ради.   

Ми пишаємося тим, що маємо таких надійних друзів, адже завдяки «U-LEAD з Європою / ULEAD with Europe» в наших  серцях живуть ЛЮБОВ до людей, НАДІЯ на мир, ВІРА в перемогу. Завдяки співпраці ми ще раз довели, що разом подолаємо усе, адже У ЄДНОСТІ – НАША СИЛА!Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису