Користуйтесь зручними електронними сервісами Державної податкової служби України

Солонянська ДПІ, пропонує для взаємодії з податковими органами використовувати сучасні інформаціїні технології, які надають можливість навіть у період воєнного стану, реалізовувати свої  обов’язки та права у сфері оподаткування в режимі он-лайн.

Дистанційне спілкування з ДПС можна здійснити  через  Електронний кабінет платника (cabinet.tax.gov.ua) та інші електронні сервіси, розміщені на веб-сайтах ДПС України (tax.gov.ua) та ГУ ДПС у Дніпропетровській області (dp.tax.gov.ua), які містять всю необхідну інформацію для користування сервісами.

Закликаємо максимально користуватись послугами ДПС дистанційно, отримувати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подавати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби. Адже цифровізація, зокрема, допомагає нівелювати людський фактор у механізмах адміністрування податків.

Користувачі Електронного кабінету відтепер можуть підписати електронні документи за допомогою Дія.Підпис.

Також на Порталі «Дія» стали доступними сервіси податкової для фізичних осіб. Платники в розділі «Мої податки» на Порталі «Дія» можуть отримати інформацію про свої податкові дані, стан розрахунків з бюджетом, дані про банківські рахунки, а також мають можливість сплати податків та подання декларацій для ФОП-спрощенців.