29 червня у селах Малинове, Дружелюбівка, Котлярівка та у селищі Новопокровка пролунали акорди останніх зустрічей благодійного марафону небайдужих сердець «Повертайся, солдате, додому живим», який проходив у рамках фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення». Захід минув на одному диханні. Бо пісня супроводжує українців завжди і всюди, піднімає наш дух, додає відваги, гартує силу, з піснею боронимо рідну землю та йдемо до перемоги. Прикрасою програми стали виступи Олександри Ніколаєнко, яка виявила бажання приєднатися до такої почесної місії, приїхавши з сусідньої Святовасилівської громади, а також Наталії Миколаївни Головко, мами героя, який захищав нашу рідну Україну і загинув у 2015 році під час АТО.

Дякуємо всім причетним до цього марафону, насамперед, учасникам творчого колективу, які об′їздили 24 населених пункти нашої Новопокровської громади.

Висловлюємо слова вдячності за допомогу у організації  заходу  Олені Денисюк, Еліні Ефендієвій, Світлані Птушкіній, Віталію Козакову, Наталії Азаровій, Олені  Нанкевич, а також молодим талантам: Катерині Лесик, Кирилу Власенку, Евеліні Баштаненко, Роману Гойденку, Вікі Москаленко, Веронікі Власенко.

Дуже дякуємо  усім тим, хто долучився до благодійного заходу та збору коштів в підтримку воїнів-героїв, наших 67 земляків з сіл Малинове, Дружелюбівка, Котлярівка та селища  Новопокровка, які  стали на захист своєї домівки, своїх дітей, на захист свободи і незалежності України. Спільними зусиллями було зібрано 37,7 тис. грн..

Сподіваємось, наш щирий вклад посприяє тому, що Україна буде незалежною, єдиною, вільною, а наші бійці повернуться додому живими та здоровими! Віримо у процвітання України та благополуччя українського народу!

Віримо у перемогу!   Слава Україні!   Героям Слава!

З повагою селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.

500Фото без опису  500Фото без опису  Фото без опису  500Фото без опису  500Фото без опису