Наступною зупинкою благодійного марафону небайдужих сердець «Повертайся, солдате, додому живим», який проходив у рамках фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення» став Павлівський старостинський округ. 23 червня  2022 року мешканці сіл Павлівка, Квітуче та Пропашне зустрічали учасників марафону у своїх населених пунктах, слухаючи зі сльозами на очах поетичні рядки про війну, воєнні пісні та слова вдячності  захисникам.

Все змінилось.. В Україні - війна…  І кожен відчуває необхідність допомогти країні в такий складний час і шукає свій шлях: на фронті, на своєму робочому місці, у волонтерстві. З Павлівського округу стали на захист неньки України 19 героїв-земляків, які мужньо боронять нас від рашистської нечисті. Мрія кожного з нас зараз — це перемога! І лише разом і спільними зусиллями нам вдасться перемогти ворога! І саме тому скринька марафону завдяки небайдужим серцям Павлівського округу доповнилась ще 9,6 тис.грн, які будуть передані до волонтерської громадської організації на потреби воїнів-земляків. Після кожного заходу на адресу організаторів марафону та творчого колективу прозвучало дуже багато теплих слів і це приємно, адже це означає, що люди зрозуміли посил. 

Дякуємо за допомогу у організації Валентину Денисюку, Вікторії Нанкевич, Євгену  Осійчуку,  Ірині Зеленській, Антоніні Гноєвець та юним зіркам: Калініченко Аліні, Гурін Аріні, Гноєвець Савіні, Павлюченко - Радіоновим Поліні та Кароліні, Юровій Ангеліні.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису  500Фото без опису  Фото без опису