У рамках фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення» 21  червня  2022 року  благодійний марафон небайдужих сердець «Повертайся, солдате, додому живим» презентував свою діяльність у Олександропільському старостинському окрузі.

З першого дня, коли розпочалась повномасштабна війна,  мешканці Олександропільського старостинського округу взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни. Наразі це 56  Героїв, які ціною власного життя і здоров’я захищають кожен сантиметр нашої землі.   Вирушаючи до сіл округу, організатори марафону навіть не могли подумати, що така кількість людей знайде у своїх серцях відгук на події страшної війни. Виступ творчого колективу зачепив щемливі струни душі кожного присутнього. Люди відгукнулися та долучилися до благодійної допомоги. Завдяки цій синергії добра  вдалось зібрати на підтримку земляків, що перебувають в Збройних Силах України 17,7 тис. грн. Дякуємо усім небайдужим мешканцям округу, які підтримали таку ініціативу.

Дякуємо за допомогу в організації заходу Альбіні Сільчук, Олександру  Головку,  Яні Динь, Сергію  Борисову, Наталії Дегтярьовій, Олені Муркович, Володимиру Захарченку, Світлані Шові,   Віктору Власенку, а також юним учасникам марафону: Динь Романі, Кочерзі Вікторії, Захаровій Софії, Головченко Лері, Нетрусовій Діані, Чуйкіній Анастасії.

Віримо в наших захисників і чекаємо на перемогу! Слава Україні!

З повагою селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.