Ніщо так не об’єднує людей, як біда. А сьогодні вона на всіх одна… Війна. Ще зовсім недавно ми не могли собі і уявити, що вона знову прийде на нашу Батьківщину, а на полі битви боротимуться захисники, воїни, Герої. 

У рамках фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення» 16 червня  2022 року першим зустрів благодійний марафон небайдужих сердець «Повертайся, солдате, додому живим» Багатський старостинський округ. В селах Багате, Суданівка, Григорівка, Тракторне, Водяне, де побував об’єднаний творчий колектив Новопокровської громади,  мешканці відгукнулися на заклик до об’єднання і зі щемом слухали поетичні рядки та пісні, що стали  близькими українцям, адже лунають в ці буремні дні майже в кожному домі.

34   мужніх мешканця  Багатського округу відстоюють цілісність нашої держави, її волю, золоті  жита і мир. Вони пішли на війну, адже  їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, що гинуть діти, жінки, старі люди.  І жителі округу з великою повагою, з надією на перемогу і вірою в наших захисників взяли участь в марафоні та долучилися до благодійної допомоги.  Вони зібрали 17,8 тис. грн на підтримку воїнів-земляків, що воюють з рашистами. Дякуємо всім жителям округу за допомогу, розуміння та небайдужість!

Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення заходу: Віктору Бєлиху,   Валентині  Радченко, Євгенії  Кремінь, Любові Рендигевич, Наталі Алькемі, Нілі Михайловій, Людмилі Калініченко, Юрію  Потапенку та юним учасникам: Богдану Андрієву - ВПО, Ксенії Чуприні та Матвію Ломазі - діти військовослужбовців, Катерині Криніциній, Миколі Гусаку, Карині Бєлих.

Ми ще раз довели, що У ЄДНОСТІ – НАША СИЛА, а в наших небайдужих серцях живуть любов до людей,   надія на мир, віра в перемогу. Слава Україні! Героям слава!

З повагою селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.

Фото без опису  500Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису