Дніпропетровськгаз: обирайте якісні опалювальні прилади - подбайте про комфорт в оселі заздалегідь

Літо – найкращий час, коли варто замислитися про теплу та комфортну зиму і обрати якісний, економічний котел для вашого житла! Сьогодні все більше людей розуміє, що для опалення та нагріву води в будинках, кращим варіантом буде придбання нового опалювального приладу, оскільки старі прилади після 10-15 років роботи зношуються та втрачають аж до 40% ККД. Суттєвими перевагами сучасних котлів є: швидкість та якість нагріву всього будинку, економічність, практичність і простота у використанні. Однак, перед вибором нового котла у споживачів часто виникають питання. Тому АТ «Дніпропетровськгаз» пропонує розглянути топ-5 опалювальних приладів власного виробництва та імпорту, які доступні для усіх мешканців регіону в 104.ua клієнтських просторах. Ми впевнені, що один із них точно приверне вашу увагу!

1.Baymak BYM-SE 24 Fi - компактний двоконтурний настінний газовий котел з потужністю 24 кВт. Виробник: Туреччина. Його головні функції - нагрівання води і обігрів приміщення площею від 35 до 250 м². Оновлена сучасна система управління інтуїтивно зрозуміла для користувача, система діагностики несправностей, можливість підключення до кімнатних термостатів. Є функції захисту від замерзання та циркуляційного насоса від блокування.

2.DemirDokum Demrad Atron H-24 -  двоконтурний котел від турецького виробника, має потужність - 24 кВт. Клас продуктивності 3 зірки, що свідчить про економічність апарату. Газовий котел з компактними розмірами та невеликою вагою, має інформаційний LED дисплей, цифровий та аналоговий манометри і захист від замерзання. Режим роботи «літо» дозволяє налаштувати котел лише на контур нагріву води. А режими «еко» та «комфорт» — економити з максимальним комфортом у використанні.

3.104.ua Model T 24 kW - конвекційний газовий котел призначений для опалення і нагріву води в квартирах і приватних будинках. Виробник: Туреччина, потужність - 24 кВт. Коефіцієнт корисної дії складає 92% – відмінний показник для сучасного газового котла. Оснащений 14 системами безпеки: від замерзань, перегрівів, розгерметизації, підвищеного тиску тощо. Має систему діагностики несправностей та гідравлічний вузол в латуні.

4.E.C.A. Gelios Plus 24 HM - є двоконтурним, тобто виконує дві важливі функції, заради яких ми набуваємо газові котли - опалює приміщення (його потужність дозволяє опалити до 240 квадратних метрів корисної площі) і здійснює нагрів гарячої води (всього за одну хвилину здатний нагріти 10 літрів до температури 33°С). Газовий котел має потужність: 24 кВт, виробництво – Туреччина. Він має просте керування, повну систему захисту, режим «Тепла підлога» та можливість підключення до погодозалежних датчиків температури.

5.Житомир-3 КС-Г-015 СН - ефективний газовий котел, з потужністю 16 кВт, українського виробництва. Одноконтурний — а отже, призначений для опалення. Має низку переваг, такі як: підвищений ККД - до 94%, автоматична заслінка газоходу, відсікає витягування теплого повітря з приміщення через котел та є можливість додатково встановити блок ТЕНів для резервного опалення від електромережі.

Вибір котла є дуже відповідальною і важливою справою. Адже від нього залежить майже все: тривалість роботи опалювального приладу, комфорт у приміщенні, економність витрат на опалення. Щоб котел працював надійно, рекомендуємо довіряти встановлення, ремонт та обслуговування тільки кваліфікованим спеціалістам, які мають для цього дозвільні документи, багаторічний досвід та сучасне обладнання, саме такими є фахівці АТ «Дніпропетровськгаз». Усі наші служби продовжують стабільно працювати у військовий час задля комфорту наших клієнтів.

Персональні менеджери 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині та спеціалісти Дніпропетровськгазу персонально розглянуть кожен запит. Усім клієнтам гарантовані професійний підхід, фахові відповіді на будь-які питання стосовно газового обладнання та обслуговування, а також допомога у його виборі під ваші індивідуальні характеристики житла.

Правильно підібране газове обладнання подарує тепло та затишок кожній родині нашого регіону!Фото без опису