Сучасна продукція RGC Production стабільно працює на газових мережах Дніпропетровщини

№ 0001 – саме під таким номером у м. Апостолове був встановлений новий ШГРП на початку 2021 року. Це найперша «жовта шафа», яка зійшла з конвеєра новітнього українського заводу RGC Production у Дніпрі. З моменту модернізації минуло вже півтора року, а шафовий газорегуляторний пункт досі як новий. Це стало можливим завдяки якісним європейським технологіям та комплектуючим. Сучасне обладнання підвищує безпеку використання блакитного палива у побуті та забезпечує якісний розподіл газу більше 130 споживачам приватного сектора.

Нове обладнання виготовляється з використанням провідних європейських технологій та комплектуючих. Воно потребує мінімального догляду та має кілька ступенів захисту від коливань тиску, що дозволяє зменшити витрати на обслуговування обладнання.

Регіональна газова компанія РГК, під брендом якої працює АТ «Дніпропетровськгаз», три роки тому обрала шлях європейської інтеграції газового ринку. Ми відмовились від радянських та російських застарілих технологій. Саме тому навіть в умовах війни ми продовжуємо виконувати критично необхідну модернізацію газової мережі та забезпечуємо стабільний розподіл газу всім своїм клієнтам.

«Нині, навіть у складних умовах війни, завдяки правильно обраному вектору розвитку нашої компанії та інтеграції в європейський ринок, маємо змогу виконувати критично необхідну модернізацію газових мереж по всій області. Лише у Нікопольському відділенні за останні три роки встановлено 64 сучасних ШГРП виробництва RGC Production. Відтепер майже 1,5 тис. побутових споживачів та 8 комунальних підприємства мають стабільний та безпечний розподіл газу», - розповідає Костянтин Сметанніков, головний інженер Нікопольського відділення АТ «Дніпропетровськгаз».

Дніпропетровськгаз працює з акцентом на майбутнє, тому така модернізація газових мереж регіону надважлива у питанні стабільного та безпечного розподілу газу саме в опалювальний період. А з європейськими технологіями та сучасним обладнанням це можливо виконати на 100%. Важливо зазначити, що використання сучасних технологій у повоєнний період прискорить розвиток газової галузі за рахунок взаємодії зі світовими компаніями.

Фото без опису