Дніпропетровськгаз: в Особистому кабінеті 104.ua вже зареєстровані 377 тис. клієнтів

Дніпропетровськгаз дбає, щоб у цей нелегкий час наші клієнти отримували якісні послуги, безпечно та комфортно могли вирішувати усі свої питання, пов’язані з розподілом газу. Один із найпопулярніших онлайн-сервіс серед клієнтів газорозподільної компанії - Особистий кабінет на сайті 104.ua. З початку цього року в Особистому кабінеті 104.ua зареєструвалося більше 12 тисяч споживачів блакитного палива Дніпропетровської області. Користувачі кабінету на сайті https://104.ua/ua/  вкотре переконуються у перевагах даного сервісу, адже з його допомогою можна:

1. Передавати показання лічильника газу.

2. Відстежити обсяги споживання газу.

3. Завантажувати електронні рахунки.

4. Приєднати до одного акаунту до 25 особових рахунків.

5. Здійснювати оплату за послуги. 

6. А також замовити зворотний дзвінок для консультації за особовим рахунком.

Аби стати користувачем Особистого кабінету 104.ua необхідно лише скористатися мобільним телефоном або комп’ютером із доступом до інтернету. І усе це можна зробити не виходячи з дому за лічені хвилини. На сьогодні майже 377 тис. мешканців Дніпропетровської області переконалися у зручності користування кабінетом на сайті 104.ua. І кожного дня клієнти нашої компанії продовжують обирати саме цей онлайн-сервіс. Нагадуємо, що до 20 числа поточного місяця споживачам блакитного палива необхідно здійснити оплату за послугу з розподілу. Сплатити за розподіл газу без жодних комісії за кілька секунд можна в онлайн-сервісах 104.ua.

Ми з вами - енергетичний фронт країни, який є вкрай важливим для перемоги. Зараз ваша оплата – це не тільки висока громадянська позиція та виконання своїх договірних відносин, а й гарантія стабільності функціонування критичної інфраструктури України. За ці кошти фінансуються відновлювальні роботи, закупляється обладнання для ремонтів мереж, оплачується праця газовиків і податки країні. 

Працюємо для перемоги!