У 2021 році в Особистому кабінеті 104.ua зареєструвалося більше 50 тис. клієнтів Дніпропетровськгазу

Минулого року в Особистому кабінеті 104.ua зареєструвалося 50 тисяч споживачів блакитного палива Дніпропетровської області. Це дає нам змогу стверджувати, що Особистий кабінет на сайті 104.ua – найпопулярніший онлайн-сервіс серед клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз».

Користувачі кабінету власноруч вже переконалися в перевагах даного сервісу. Передавати показання лічильника газу та здійснювати оплату за газ не виходячи з дому – зручно і доступно кожному. В Особистому кабінеті також можна відстежити обсяги споживання газу і завантажувати електронні рахунки тощо. Також для наших клієнтів з’явилася унікальна можливість приєднати до одного акаунту до 25 особових рахунків – це дуже зручно та просто. З особистого кабінету ви також можете замовити зворотний дзвінок для консультації за особовим рахунком.

Аби стати користувачем Особистого кабінету 104.ua необхідно лише скористатися мобільним телефоном або комп’ютером із доступом до інтернету.

Якщо ви ще не зареєстровані в особистому кабінету - зробити це дуже просто, виконавши кілька кроків:

  1. На сайті https://104.ua/ua/ натисніть «Зареєструватися».
  2. Введіть свій номер мобільного телефону або email
  3. Введіть 4-х значний код, який ви отримаєте на номер телефону/email
  4. Вигадайте та введіть власний пароль
  5. Додайте особовий рахунок: зазначте оператора ГРМ, номер особового рахунку, суму останнього платежу.
  6. Реєстрація пройшла успішно! Тепер усі функції Особистого кабінету доступні вам.

Звертаємо увагу, що для клієнтів Дніпропетровськгазу доступна функція експрес-реєстрації, яка полегшує процес долучення споживачів блакитного палива до платформи. Вам необхідно зателефонувати до Контакт-центру за номером (056) 78-70-104 або (067) 00-90-104, де співробітник самостійно зареєструє особовий рахунок в Особистому кабінеті і надішле ваш логін та пароль в смс-повідомленні.

До речі, з лютого 2022 року усі вакциновані особи, які досягли 60-ти років, можуть розрахуватися за комунальні послуги коштами «є-Підтримки». У тому числі, за розподіл газу.

На сьогодні майже 372 тис. мешканців Дніпропетровської області переконалися у зручності користування кабінетом на сайті 104.ua. І кожного дня клієнти нашої компанії продовжують обирати саме цей онлайн-сервіс.

Використання електронних сервісів Дніпропетровськгазу суттєво економлять час та зберігають ваше здоров’я!

 

Фото без опису