День єднання в Новопокровській територіальній громаді
Україна - це наша земля, наша країна зі славною історією, народ якої протягом багатьох віків боровся за свободу і незалежність.
На виконання Указу Президента України № 53/2022 від 14 лютого 2022 року «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», усі заклади, установи та організації Новопокровської селищної ради долучилися до відзначення  Дня єднання.
16 лютого о 10.00. замайоріли українські прапори над  Новопокровською селищною радою, в усіх старостинських округах та в усіх закладах і установах нашої громади. І пролунав Гімн України на усіх територіях у виконанні наших мешканців, єднаючи людей різного віку, статі та віросповідувань. Цей день довів, що ми різні, але разом – ми сила!
Акція єднання продовжується до 28 лютого, тож запрошуємо долучатися до неї усіх бажаючих мешканців нашої громади.  Розміщуйте синьо-жовті прапори та українську символіку у себе на будівлях,  використовуйте синьо-жовті стрічки для оздоблення одягу, встановлюйте українські прапорці на/в транспортних засобах.  
Пам’ятаймо, " У єдності – наша сила!"     Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису