Шановні жителі Новопокровської громади!

 Україна - це наша земля, наша країна зі славною історією, народ якої протягом багатьох віків боровся за свободу і незалежність.

З  2014 року триває війна на сході нашої країни. Скільки страждань вона принесла. Сиротами стали діти,  батьки. Скільки понівечених  долей.

Сьогодні нависла загроза над всією країною.

 І наша влада, і провідні світові лідери ведуть перемовини, щоб врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом. Наша держава хоче миру, наша держава хоче сісти за стіл переговорів і вести конструктивний діалог.  І ми   повністю підтримуємо ці зусилля.

Звертаємося до жителів нашої громади й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої. Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам  виконувати свою роботу із захисту держави та українців.

Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу.

Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, які створюються в громаді з метою збереження життя та здоров’я мешканців, і разом робити все для того, щоб наша країна на всі часи була суверенною і незалежною.

Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну.

Пам’ятаймо, " У єдності – наша сила!. "     Слава Україні!

З повагою селищний голова Людмила Муркович, депутати

та члени виконавчого комітету Новопокровської селищної ради.

Фото без опису