Угода на техобслуговування внутрішніх газових мереж із Дніпропетровськгаз – запорука власної безпеки

Минулого року майже 21 тисяча мешканців Дніпропетровської області уклали з АТ «Дніпропетровськгаз» угоду на технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання.

Відсутність регулярного технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж призводить до погіршення їх стану, втрати надійності та безпечності.

Відповідно до змін у чинному законодавстві (Закон України «Про житлово-комунальні послуги», Наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості №250 від 10.05.2018 року, Наказ Міністерства регіонального розвитку №190 від 27.07.2018 року, Кодекс газорозподільних систем), відповідальність за технічне обслуговування та безпечне користування газовими приладами покладено на власників квартир та балансоутримувачів будинків.

Що отримує споживач, підписавши угоду на технічне обслуговування з газорозподільною компанією?

  • обстеження газової мережі, перевірка щільності з’єднань на предмет можливих витоків газу зовнішнього, внутрішнього газопроводу та газового обладнання приміщення;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності і запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
  • усунення витоків газу на муфтових та фланцевих з’єднаннях.

Для додаткової інформації або укладення договору з газорозподільною компанією, споживачі природного газу Дніпропетровської області можуть звернутися до найближчого 104.ua клієнтського простору або до відділу технічного обслуговування, розташованого у відділеннях АТ «Дніпропетровськгаз» у вашому місті/районі.

АТ «Дніпропетровськгаз» закликає клієнтів бути свідомими у споживанні газу та проводити раз на рік технічне обслуговування для уникнення надзвичайних ситуацій.

Бережіть себе та своїх близьких!Фото без опису