20 січня у приміщенні селищноі ради відбулося засідання ініціативноі групи по створенню організаціі для ветеранів і людей поважного віку.
 На зібранні було підбито підсумки за попередній рік. Селищний голова Людмила Іванівна Муркович презентувала план роботи громади на 2022 рік, наголосивши, що люди саме цієі віковоі категоріі - досвідчені, мудрі, за плечима яких чималі трудові здобутки,- це надійна опора для успішного поступу громади.
 Приємним подарунком для учасників зустрічі стали подяки і ківти від селищноі ради.
 Було визначено голів організаціі ветеранів по старостинських округах: Іверський СО - Оксамитна Людмила Іванівна, Олександропільський СО - Дегтярьова Наталія Володимирівна, Криничанський СО - Яковенко Наталія Миколаівна, Багатський СО - Цимбал Наталія Гаврилівна, центр громади представляє Чернявська Алла Вікторівна.
 Одним із пріоритетів у роботі була визначена співпраця з Молодіжною радою. Адже єдність креативу молоді і досвіду старшого покоління - це наша сила, запорука успіху.
 Завершилася зустріч невеличким музичним вітанням від відділу культури та невимушеним спілкуванням за столом з чаєм та солодощами.Фото без описуФото без описуФото без опису