Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує, що завантаживши мобільний додаток “ПЕНСІЙНИЙ ФОНД” з Google Play або AppStore (опція безкоштовна), Ви в зручному для себе форматі (зі смартфону чи планшету) отримаєте доступ до онлайн-сервісів Пенсійного фонду України. Далі необхідно обрати варіанти входу в особистий кабінет:

- за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Для цього він має бути збережений у телефоні або планшеті, в залежності від того, з якого пристрою здійснено вхід. Також, із запропонованого переліку потрібно вибрати акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК), що видав електронний ключ, і залишити позначку, ким Ви є: “фізичною” або “юридичною” особою;

- за допомогою реєстраційного коду, отриманого в органах ПФУ. Пункт меню входу "Увійти за логіном" – для тих, хто зареєстрований на вебпорталі електронних послуг;

- за допомогою електронного пенсійного посвідчення (ЕПП) для пенсіонерів;

- за допомогою BankID і MobileID. Пройти ідентифікацію через українські банки або найбільших мобільних операторів можна в пункті "ID.GOV.UA" в меню входу.

За допомогою застосунку “ПЕНСІЙНИЙ ФОНД” Ви маєте можливість: подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, подати запит для внесення змін до пенсійної справи, одержувати та переглядати повідомлення від Пенсійного фонду України, відстежувати стан опрацювання звернень до Фонду, переглянути відомості з Реєстру застрахованих осіб та з електронної пенсійної справи.

Користуючись мобільним додатком “ПЕНСІЙНИЙ ФОНД” можна отримати такі електронні документи: витяг з Реєстру застрахованих осіб, довідку про нараховану заробітну плату, довідку про трудовий та страховий стаж, довідку про доходи пенсіонера, індивідуальні відомості за формами ОК-5 та ОК-7 тощо.

Для того щоб в зручний і доступний спосіб оперативно отримати потрібні пенсійні послуги - використовуйте онлайн-сервіси Пенсійного фонду України. Мобільний додаток «Пенсійний фонд» доступний за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.pfu

 

QR-КОД ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ МОБІЛЬНОГО ЗАСТОСУНКУ

 

 

Шановні мешканці громади! Користуйтеся онлайн сервісами Пенсійного фонду України, економте  свій час та бережіть здоров’я.