20 грудня відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки Новопокровської громади. Дійство розгорталось на подвір’ї Новопокровської опорної школи. Відкрила Головну ялинку громади селищний голова Людмила Муркович, яка привітала присутніх та побажала, щоб новорічні та різдвяні  свята  дарували віру в здійснення найзаповітніших мрій та задумів, вселяли в кожного  любов та віру у чудеса. Людмила Іванівна разом із дітворою  запалила  ялинку.
І от засяяла жива красуня - Новорічна ялинка під гучні оплески та радісні дитячі вигуки. Разом з  ялинкою усі новорічні вогники центру громади засяяли різними кольорами і далі свято продовжилося веселощами, адже в  цей святковий день на зустріч до малечі завітали Святий Миколай, Дід Мороз, Снігуронька та казковий ельф, які люб’язно спілкувався з дітками та дарували радість і позитивні емоції. Усі весело водили хороводи під музичні дарунки аматорів і кожна дитина отримала солодкий подарунок, а найголовніше - хороший настрій.
Відкриття Новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть у Новопокровській громаді до свята Нового року та Різдва Христового. Тож святкуймо разом! З Новим роком! З Різдвом Христовим!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису