Одну з найбільших у світі техногенних катастроф - аварію на Чорнобильській атомній електростанції - знає і пам'ятає весь світ. 14 грудня ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
  Наслідки тієї катастрофи мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх є подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.
 Низький уклін та глибока вдячність всім учасникам ліквідації. Тим, хто ціною власного здоров’я і життя зупинив стихію некерованої ядерної реакції.
  Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.
 Бажаємо кожному з Вас, шановні ліквідатори, міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.
  З найщирішими побажаннями селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.Фото без опису