3 грудня – день, який нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, – Міжнародний день людей з інвалідністю.
Відомо, що в історії люди з обмеженими можливостями часто демонстрували необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості сильної Людини. Тож хочемо побажати Вам, не впадати в розпач, не замикатись у собі а брати активну участь в житті громади, займатися улюбленою справою - спортом, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю.  
Бажаємо кожній людині з особливими потребами віри в силу власних можливостей, витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє.  Дякуємо також усім, хто опікуєтьсялюдьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.  Будьмо милосердними, адже так важливо протягнути руку допомоги ближньому, який цього потребує.       З повагою та підтримкою селищний голова Людмила Муркович та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.Фото без опису