28 жовтня ми відзначаємо пам’ятну дату - звільнення України від німецько-фашистських загарбників. Перш за все – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

Низько вклоняємося всім ветеранам, учасникам Другої світової за те, що не дали розтоптати і поставити на коліна Україну. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села.

Шановні жителі нашої громади, які пройшли той не легкий шлях! Дозвольте від усього серця побажати Вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, Божого благословення! Хай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного Вам здоров’я, любові та уваги рідних. Бажаємо Вам і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління. З найщирішими побажаннями селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.Фото без опису

Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису