ІНФОРМАЦІЯ
ПРО ПОЧАТОК ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ 2021/2022 р.

До опалювального  періоду 2021/2022р. підготовлено 5 житлових будинків, які обслуговуються ОСББ автономно (жителями, що складає 100 %,  39 об’єктів соціально-культурного призначення, у тому числі: закладів дошкільної освіти – 6, закладів загальної середньої освіти – 8, заклади культури – 22 і 3 адміністративні будівлі селищної ради.
 Із них: на твердому паливі (вугілля, пелети)- 2 заклади дошкільних освіти, 4 заклади загальної середньої освіти, 1 адмінбудівля; на електроопаленні - 3 заклади дошкільної освіти, 22 заклади культури.
На газовому опаленні -  1 заклад дошкільної освіти, 4 заклади загальної середньої освіти і 2 адмінбудівлі, станом на сьогодні ведуться перемовини, для заключення договорів подальшого постачання тепла. Але для того, щоб велася безперебійна робота навчального і робочого процесу, у всіх цих закладах включене електричне опалення (встановленні електричні конвектори). Температурний режим становить 17-21 t 0.
До роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 10 котелень, проведено поточні ремонти котелень, підготовлено до роботи 1,05 км теплових мереж. Проведена промивка системи опалення, зроблена повірка газових лічильників, манометрів та сигналізаторів закладів освіти. Проведено вимірювання опору ізоляції кабельних мереж. Акти готовності до опалювального сезону по закладам освіти підписані в територіальним управлінням державної інспекції з енергетичного нагляду в Дніпропетровській області.
До початку осінньо-зимового періоду створено запаси вугілля в кількості 114 тонн та 73 тонни пелетів. Котельні, які працюють на газу знаходяться в стадії підключення, всі готові прийняти тепло.
Відповідно до розпорядження селищного голови (номер 54- аг від 07.10.2021)про початок опалювального періоду із 39 закладів соціально-культурного призначення, що становить 100 % опалюються альтернативними видами палива - 18 % (7 закладів) та 64 % (25 закладів) на електроопаленні.
На сесії Новопокровської селищної ради прийнято  рішення про намір передати в оренду ТОВ «ІНВЕСТГРУП Д» котельні закладів освіти, для забезпечення теплової енергії.Фото без опису