ВЕСЕЛЕ  СВЯТО  В  ІВЕРСЬКОМУ

24 липня нас знову об’єднав наш фестиваль «UnityFest – від минулого до сьогодення». В четвертий день фестивалю ми завітали на гостинну землю Іверського старостинського округу, яка багата на творчих і талановитих людей. Ми провели весело та  цікаво час, адже на всіх нас чекав калейдоскоп виступів талановитих жителів громади, спортивні розваги, зона торгівлі та відпочинку, на маленьких жителів громади чекали ігри та розваги.

В цей вечір лунали такі милі нашому серцю пісні, ми побачили цікаві легенди, які припідіймають завіси всього цікавого і таємничого, що  має  наш величний козацький край. Усе це заворожило глядачів і дозволило нам зануритися в світ творчості, історії і краси.

На святі увазі присутніх було представлено туристичну карту нашої громади, на яку завдяки кропіткій роботі творчих колективів нанесено історико-культурні, екологічні, археологічні і туристичні об’єкти туристичної стежини Новопокровської територіальної громади. Тож не дарма саме в цей день і саме в Іверському окрузі, який надзвичайно багатий на творчих і талановитих людей, і відбулися конкурси на кращий:  «Туристичний центр громади»  «Екологічний центр громади», «Історико-культурний центр громади».

Під час заходу селищний голова Людмила Муркович привітала мешканців громади та подякувала всім не байдужим за допомогу та підтримку під час підготовки та проведення фестивалю. 

Завершилася офіційна частина фестивалю виступами тендітної фіналістки конкурсу «Україна має таланти» Софії Олійник, запальних хлопців з гурту «Монте Карло» та неймовірних талантів з вокального гурту «Оба». Під час концертної програми та під час дискотеки для усіх гостей свята і для мешканців Іверського округу лунали пісні у виконання братів Євгенія і Дмитра Кучерявих та Валерія Бухтіярова. Родзинкою вечора було захоплююче видовище – Лазерне шоу.

 Свято відбулося з дотриманням усіх карантинних вимог та заходів безпеки: під час свята було організовано чергування медиків та чергового караулу МНС на пожежному автомобілі, адже безпека мешканців громади – найголовніше. Усі присутні отримали масу вражень від заходу і задоволення від спілкування, адже можна було провести гарно час з друзями,   а також знайти собі нових друзів і однодумців.