26 червня на території Новопокровської ТГ відбувся святковий захід «З Україною в серці» другого дня  фестивалю Новопокровської територіальної громади «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення», приурочений Дню Конституції і Дню молоді. Свято проходило  в селі Олександропіль.

Під час заходу селищний голова Людмила Муркович привітала мешканців громади з Днем Конституції та Днем молоді та нагородила призерів і переможців конкурсу «Таланти рідного краю», що відбувся в громаді і проходив в рамках фестивалю. Традиційно, під час свята на локаціях округів були виставки виробів народних умільців, смачні страви, які можна було спробувати, майстер-класи від майстрів. Дітей на ігровому майданчику чекали безкоштовні розваги – стрільба з луків та спілкування зі справжніми козаками, батути, ігри та веселощі, а усіх, хто полюбляє смаколики, чекала  зона торгівлі і відпочинку.

Під час святкового концерту старостинські округи представили історію своїх сіл а артисти-аматори нашої громади, більшість з яких є переможцями і призерами конкурсу «Таланти рідного краю», представили увазі присутніх цікаві номери художньої самодіяльності. Лунали пісні про Україну, про рідний край, про молодь та кохання, феєрично пройшов молодіжний  флешмоб «З Україною в серці», участь в якому взяла молодь з усіх територій громади. Надзвичайно вразили усіх присутніх на святі козаки Війська Січеславського, які показали реконструкцію «Полковник Ганжа» та влаштували для жителів громади справжній сюрприз – вогненне шоу.

Завершилася урочиста частина фінальною піснею та салютом на честь єднання громади. А далі  ще були виступ вокального гурту «Оба» та молодіжна дискотека. Свято відбулося з дотриманням усіх карантинних заходів та заходів безпеки, під час заходу було організовано чергування медиків та чергового караулу на пожежному автомобілі, адже безпека мешканців громади – найголовніше. Усі присутні отримали масу вражень від заходу і задоволення від спілкування, адже можна було провести гарно час з друзями,   а також знайти собі нових друзів і однодумців.

Фото без опису