Фото без опису

Як швидко і зручно

 отримати довідки ОК-5, ОК-7 та Додаток 9 онлайн?

 

Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує, що для того щоб  швидко і зручно  отримати довідки ОК-5, ОК-7 та Додаток 9 онлайн (без відвідування сервісних центрів Пенсійного фонду) на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна замовити дані довідки з QR-кодом.

Для цього необхідно зробити наступне:

- зайти на вебпортал Пенсійного фонду за відповідним посиланням https://portal.pfu.gov.ua

- авторизуватись в особистому кабінеті вебпорталу електронних послуг ПФУ у зручний спосіб: використовуючи кваліфікований електронний підпис; через BankID (за номером банківської картки) або за допомогою мобільного додатку «Пенсійний фонд», який можна завантажити на Google Play.

- обрати розділ «Запит на отримання електронних документів» – заповнити необхідні реквізити, після чого натиснути «Відправити до ПФУ».

- отримати Довідку можна в розділі «Звернення», вибравши завдання зі статусом «Виконано».

- в отриманому документі знайти файл у pdf-форматі (запитувана довідка). Цей документ можна зберегти або роздрукувати.

Такі довідки є аналогом паперових документів і їх можна використовувати для пред’явлення за місцем вимоги. Достовірність всіх довідок сформованих на вебпорталі Пенсійного фонду України підтверджується QR-кодом.